Salda Gölü - Lavanta Bahçeleri ve Sagalassos Antik Kenti Tur Programı

Salda Gölü Lavanta Bahçeleri

Sagalassos Antik Kenti TURU

1 Gece 2 Gün Konaklamalı

Otelde Sabah ve Akşam Yemekleri

 Rehber Eşliğinde Geziler

16 Temmuz Gecesi Hareketli

 

 

#keşfetmekiçingidelim

 

Kalkış Yerleri: KARAMÜRSEL OTOGAR-DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT PERŞEMBE PAZARI
PROGRAM
1 Gün:

Salda Gölü -  Burdur - Sagalassos Antik Kenti

Belirtilen kalkış noktalarından Yalova Ramada Otel Önü 22:00 Karamürsel otogar  23:00  Değirmendere duraklar 23:20 Gölcük duraklar 23:30 İzmit Perşembe pazarı 23:45 de hareket edecek olan turumuz Adapazarı-Pamukova-Kütahya-Afyon-Burdur yol güzergahı ile yolda vereceğimiz molaların ardından sabah saatlerinde ilk gezi noktamız Burdur Yeşilova sınırları içerisinde yer alan tertemiz suları, bembeyaz kumsalları ile ünlü Türkiye’nin Maldivleri olarak adlandırılan Dünyanın 3.derin tatlı su gölü  olan Salda Gölü’ne ulaşıyoruz. Aynı zamanda 1.derece sit alanı olan Salda gölü sizlere fotoğraf çekebileceğiniz keyifli öğeler sunuyor. Derinlik bakımından Türkiye’nin en derin tatlı su gölü konumunda olup, 185 metre derinliğe sahip olan Salda gölü ve çevresi 1989 yılından beri birinci derece doğal sit alanı olarak korunuyor.Salda Gölü’nde yapılan araştırmalarda uzmanlar, göl suyunun ve gölün toprak yapısının sahip olduğu mineraller sayesinde hastalıklara iyi geldiği söylenmekte. Salda gölü gezimiz sonrası Göller Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biri olan Burdur'a yolculuğumuz başlıyor.1 Saatlik keyifli yolculuğumuz ile Burdur şehrine ulaşıyoruz. 60 binden fazla kültür varlığına sahip, Türkiye’nin en zengin müzelerinden biri olan Burdur Arkeoloji Müzesini rehberimiz ile birlikte geziyoruz.Gezimiz sonrası öğlen yemeği için siz değerli misafirlerimize serbest zaman tanıyoruz .Ardından otobüsteki yerlerimizi alarak kısa süreli yolculuğumuz ile . Roma İmparatorluğu döneminin en önemli şehirlerinden  olan günümüze kadar en iyi korunarak gelen antik kentlerden biri olan Sagalassos Antik kentine ulaşıyoruz.Rehberimiz eşliğinde Antik kent gezilerimizi tamamlayarak Ispartada bulunan otelimize  hareket ediyoruz .Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



2 Gün:

Isparta - Lavanta Bahçeleri - Geri Dönüş Yolculuğu

Değerli Misafirlerimiz Otelimizde alacağımız kahvaltısı sonrası Lavanta tarlalarının bulunduğu Isparta ilimizin Lavanta üretimi ile meşhur Keçiborlu ilçesinin Kuyucak köyüne ulaşıyoruz. Kuyucak köyü kerpiç evleri, kaldırım kenarlarındaki lavanta öbekleri ile bizleri etkiliyor. Kuyucak köyü yollarında ilerlerken mor tarlaları gördüğümüz zaman gözlerimizi kapatıp, etrafı saran güzel kokunun her hücremizi temizlediğini hissediyoruz. Yolumuza devam ederken yol boyunca sağlı sollu tepelere kadar uzayan lavanta tarlalarını görüp de şok olmamak mümkün değil. Lavanta toplama aktivitemize lavanta tarlasında çalışanları önce izleyerek onlardan işin inceliklerini öğrenerek ve sonra da eşlik ederek başlıyoruz. Lavanta toplama, bol bol fotoğraf çekimleri ve lavanta ürünlerinden alışverişimizi de yaptıktan sonra alacağımız serbest öğlen yemeğinin(ekstra) ardından geri dönüş yolculuğumuza başlıyor akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turumzda buluşmak üzere veda ediyoruz.

 


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Gezi Süresi  1 Gece 2 Gün olup 1 Gece otel konaklamalıdır
    * Paket fiyatlarımız otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
     Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standarthalfelarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://www.uniteamtur.com.tr/salda-golu-lavanta-bahceleri-turu

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 19.04.2024 04:34 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.