Gökçeada Turu Tur Programı

GÖKÇEADA TURU

Zeytinli Köyü - Kefeloz (Aydıncık) Koyu 

Dereköy - Tepe Köy - Tuz Gölü

1 Gece 2 Gün Konaklamalı

Otelde Sabah ve Akşam Yemekleri

#keşfetmekiçingidelim

Kalkış Yerleri: İzmit Perşembe Pazarı-Gölcük duraklar-Değirmendere duraklar-Karamürsel otogar-Yalova Ramada Otel Önü
PROGRAM
1 Gün:

Zeytinli Köyü - Kefeloz(Aydıncık) koyu -  Dereköy - Tepeköy - Tuz Gölü

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. İzmit Perşembe pazarı 00:00  Gölcük duraklar 00:30 Değirmendere duraklar 00:45  Karamürsel otagar 01:00  Yalova Ramada Otel önü 01:20 de hareket edecek olan turumuz   Bursa – Bandırma-Gelibolu yol güzergahı ile  Yolda vereceğimiz molaların ardından  sabah saatlerinde Kabatepe iskelesine ulaşıyoruz.Aracımızla ilk feribota binip bozulmamış doğası huzurlu atmosferi ile Türkiye'nin en büyük adası olan Gökçeadaya ulaşıyoruz. Adadaki ilk durağımız Bir tepenin yamacında, zeytin ağaçları arasında kurulmuş, daha çok Rum vatandaşlarımızın yaşadığı şirin bir köy olan dibek kahvesi ve tadı damaklarda kalan sakızlı muhallebisiyle meşhur Zeytinliköy. Gezilerimizi tamamladıktan ve serbest zamanımız sonrası 1200 mt. uzunluğunda altın rengi kumsalı ile Ada'nın en çok tercih edilen plajı olan Aydıncık (Kefaloz) Plajına hareket ediyoruz.Dileyen misafirlerimiz plajda geçen zaman içinde kumsalın çok yakınında bulunan Tuz Gölü`nün muhteşem görüntüsü eşliğinde Fotoğraf çekebilirler.Buradaki serbest zamanımız sonrası İki Rum köyünü gezmek için hareket ediyoruzİlk olarak neredeyse  tamamı terk edilmiş 1950 haneli, içinde sineması ve iki kilisesi olan, eskiden Türkiye`nin en büyük köyü ünvanına sahip olan Dereköy`ü gezimizi yapıyır ve ardından koruma altındaki bir diğer Rum köyü olan Tepeköy`e giderek köyü geziyor ve Semadirek Adası`na karşı manzara seyri yapıyor ve bol bol fotoğraf çekiyoruz .Dileyen misafirlerimiz meşhur Barba Yorgo şaraplarından satın alabilirler .Tepeköy gezimizin  ardından otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



2 Gün:

Gökçeada Merkezi - Geri Dönüş Yolculuğu

Otelimizde alacağımız  açık büfe kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyor Gökçeada merkeze hareket ediyoruz ve siz değerli misafirlerimize alışveriş molası veriyoruz.Serbest zaman sonrası rehberimizin belirtmiş olduğu saattte  feribottaki yerimizi alarak Gökçeada'ya veda edip geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyoruz. bir sonraki gezimizde  görüşmek dileğiyle sizlere veda ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
     Gezi Süresi  1 Gece 2 Gün olup 1 Gece otel konaklamalıdır
    * Paket fiyatlarımız otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
     Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standarthalfelarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://www.uniteamtur.com.tr/gokceada-turu

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 29.03.2024 15:10 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.